Slangenfotografie Den Haag – Rode Rattenslang

Twee weken terug ben ik bij een vriendin langs geweest om haar slangen op de foto te zetten. Samen zijn we een aantal uur bezig geweest om alle slangen mooi op de foto te krijgen, maar het is gelukt! Oh ja, eentje had nog besloten om er snel vandoor te gaan, maar die was al snel weer gevonden.

Portretfotografie Arnhem – Amber

Ongeveer anderhalve week geleden kwam Amber langs voor een fotosessie in de studio. Van te voren hadden we al ideeën uitgezocht om uit te proberen. We konden dus al snel aan de gang! We hebben veel foto’s gemaakt met verschillende achtergronden (zwart, grijs en paars). Doordat Amber zelf poseerde kon ik lekker doorklikken, waardoor we een ruime selectie aan foto’s hadden. Continue reading

Slangenfotografie Arnhem – Rode Rattenslang

Ik heb al een tijdje na zitten denken om mijn slangen op een andere manier te fotograferen. Voorheen fotografeerde ik ze namelijk op een witte achtergrond. Ik vond dit echter nogal saai. Met een nieuw idee in mijn achterhoofd heb ik wat spulletjes verzameld en wat in elkaar geknutseld. Dit was voornamelijk nog een test, maar het bevalt me goed! Volgende keer ga ik nog wat aanpassingen aan de achtergrond verrichten, zodat de cocopeat niet meer naar beneden valt. Ik blijf dit zeker gebruiken!