Winactie fotosessie – Cadeaubon ter waarde van € 50,- of meer! AFGELOPEN!

AFGELOPEN! De winnaar is: Daniélla Tijssens

Aangezien het nu zo’n heerlijk weer is om buiten op de foto te gaan, ga ik één van jullie blij maken met een fotosessie ter waarde van minimaal € 50,-!

Siggy
Siggy

Waarom minimaal? Bij elke 50 Facebook likes komt daar namelijk nog eens €2,50 bovenop tot een maximum van €100,- totaal! Als je dus dit bericht deelt met je vrienden heb je dus kans dat het verhoogd wordt (delen is niet verplicht)!

Deze cadeaubon is te gebruiken voor een fotosessie naar keuze op locatie of in de studio. Reiskosten zijn niet inbegrepen.

Doe vooral mee! Een paar prachtige foto’s van jezelf, je gezin of je huisdieren, wie wil dat nou niet?!

Wat moet je doen om kans te maken op deze cadeaubon:
Vul de Rafflecopter widget onderaan het bericht in (mocht je deze op de telefoon niet zien, bekijk dit bericht dan op de pc).

Meedoen kan tot zaterdag 21 mei 23:59 uur. De winnaar zal daarna te zien zijn in de widget, maar deze zal ik ook hier en op Facebook bekend maken. Houd mijn pagina dus in de gaten!

a Rafflecopter giveaway

Aangezien bovenstaande Rafflecopter widget in het Engels is zal ik het hieronder ook nog even in het Nederlands neerzetten.

  1. Laat onderaan dit blogbericht een reactie achter waarom jij kans wilt maken op deze fotosessie. (verplicht)
  2. Bezoek de KvanAalten Fotografie Facebook pagina. (verplicht)
  3. Tweet een bericht, waarna je de link van je tweet in de widget plaatst. (niet verplicht en elke dag mogelijk voor extra inschrijvingen/entries)
  4. Volg mij op Instagram en vul je gebruikersnaam in. (niet verplicht)

3 thoughts on “Winactie fotosessie – Cadeaubon ter waarde van € 50,- of meer! AFGELOPEN!

Geef een reactie